+31 (0) 88 888 2700Offerte aanvragen

Transport voor voedingsindustrie

Van en naar West- en Noord-Afrika

Geconditioneerd transport (-25°C tot +25°C) 

Attrans North Africa verzorgt geconditioneerd transport (koel- en vriestransport) tussen Noord-Afrika, West-Afrika en Europa. Dankzij onze temperatuur gereguleerde trailers en containers kunnen wij goederen vervoeren op temperaturen van -25°C tot +25°C. 

Groente-  en fruittransport Marokko en Tunesië  

Naast het transporteren van groente en fruit uit voornamelijk Marokko en Tunesië vervoeren wij ook broedeieren, decoratieve gewassen, kaas, insecten voor gewasbescherming, chemicaliën en farmaceutische producten tussen Europa en Noord-Afrika.  

Full Truck Load of Full Container Load 

Geconditioneerd- en koeltransport vereist een gedegen operationele aanpak, goede voorbereiding en het juiste materiaal. Wij bieden deze service enkel aan volgens het Full Truck Load (FTL) of Full Container Load (FCL) principe.

Volg de locatie en temperatuur van uw transport 

Naast het volgen van uw transport met ons online track & trace systeem kunt u de actuele temperatuur van uw lading bekijken.  

Meer weten?  

Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: +31 (0) 88 - 888 2700

Aanvullende informatie

Vraag het transportbedrijf West- en Noord-Afrika

Aanhef *

Direct contact


Internationaal transportbedrijf voor transport en expeditie/forwarding van en naar West-Afrika en Noord-Afrika. Altijd een passend antwoord op uw transportvraagstuk!

+31 (0) 88 888 27 00Offerte aanvragen

Onze kwaliteitsgaranties

Het antwoord op uw transportvraagstuk.
+31 (0) 88 888 2700