+31 (0) 88 888 2700Offerte aanvragen

Materiaaltransport in de olie en gasindustrie

Alles rond het olie- en gastransport van en naar Afrika

Ervoor zorgen dat u over de juiste benodigde materialen bezit voor het winnen van olie en gas. Dankzij onze kennis en expertise garanderen wij dat uw vracht op een zo veilig en efficiënt mogelijke manier aankomt op de plaats van bestemming.

Divers vervoer in de olie- en gasindustrie

Een vrachtlading aan ervaring in het vervoeren van materiaal binnen de olie- en gasindustrie van en naar Afrika. Een paar voorbeelden:

  • Van boorpijpen tot onderdelen van hele booreilanden;
  • Chemicaliën voor olie- en gaswinning;
  • Divers materiaal om de installaties te onderhouden.

Geen direct vervoer in olie & gas. Maar wel alles omtrent de olie- en gaswinning: wij regelen het voor u van A tot Z.

Olie- en gastransport met Attrans: de voordelen

  • 100% veiligheid gegarandeerd: met specifiek opgeleid personeel en de beste kwaliteit in vrachtvervoer kunnen wij veiligheid in het olie en gas transport van en naar Afrika garanderen.
  • Flexibel en alert, 24/7: het uitvoeren van eventueel lokaal transport in Afrika, een duidelijke samenwerking en continue inzicht op ons materieel. Zo weet u zeker dat het petrochemisch transport op de juiste manier verloopt.
  • Voor elke klus het juiste materieel: van zeilentrailers tot flat-trailers en low loaders: wij beschikken altijd over het juiste materieel.
  • Communicatie: transparantie in onze werkwijze en dagelijks contact wanneer het uitkomt. Zekerheid gegarandeerd.

Kies voor dé transportspecialist

Onze beste trailers staan klaar voor het transport van elk soort materiaal binnen de olie- en gasindustrie van en naar Afrika. Bent u ook klaar voor vertrek? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op via +31 (0) 88 - 888 2700.

Vraag het transportbedrijf West- en Noord-Afrika

Aanhef *

Direct contact

Vraag het aan hét Internationaal transportbedrijf voor transport en expeditie/forwarding van en naar (Noord) Afrika. Mailen kan ook altijd: forwarding@attrans.com

+31 (0) 88 888 27 00Offerte aanvragen

Onze kwaliteitsgaranties

Het antwoord op uw transportvraagstuk.
+31 (0) 88 888 2700