+31 (0) 88 888 2700Offerte aanvragen

Internationaal Koeltransport

Gekoeld vervoer van en naar Afrika

Gekoeld transport tussen Europa en diverse landen in Afrika: dankzij onze hoge kwaliteit koeltrailers en containers is het mogelijk om gekoeld uw goederen te vervoeren op het hoogste niveau, van en naar Afrika.

Internationaal koelvervoer

Van deelladingen tot volle koeltrailers. Attrans North Africa zorgt ervoor dat uw gekoelde vracht altijd aankomt op de plek van bestemming in Afrika of Europa. Internationaal koeltransport op het hoogste niveau: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Zekerheid en volledige controle in het koeltransport

Internationaal koeltransport van en naar Afrika vereist de juiste aanpak. Wij houden uw vracht dan ook 24/7 in de gaten, zodat u zeker weet dat de volledige controle behouden blijft. Mocht er iets misgaan in het koeltransport, dan grijpen wij direct in. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij de oplossing voor elk probleem.

Vertrek van het internationaal koeltransport gegarandeerd

Onze beste koeltrailers staan klaar voor uw koeltransport van en naar Afrika. Bent u ook klaar voor vertrek? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op via +31 (0) 88 - 888 2700.

Vraag het transportbedrijf West- en Noord-Afrika

Aanhef *

Direct contact

Vraag het aan hét Internationaal transportbedrijf voor transport en expeditie/forwarding van en naar (Noord) Afrika. Mailen kan ook altijd: forwarding@attrans.com

+31 (0) 88 888 27 00Offerte aanvragen

Corona virus protocol Attrans North Africa BV

As a valued customer, supplier or other contact, we are writing to share an important update. We continue to closely monitor developments and the global impact with respect to the Coronavirus (COVID-19).

More information

Onze kwaliteitsgaranties

Het antwoord op uw transportvraagstuk.
+31 (0) 88 888 2700