+31 (0) 88 888 2700Offerte aanvragen

Transport Tunesië

Goederenvervoer van en naar Tunesië

Transport van en naar Tunesië, volledig geregeld zonder onnodig gedoe. Kies nu voor kwaliteit transport, wij gaan de uitdaging aan.

Decennia aan ervaring in import en export Tunesië

Al meer dan 40 jaar is Attrans North Africa bezig met het verbeteren van het transport van en naar Tunesië. Met trots kunnen wij zeggen dat wij met succes voor onderstaande branches hebben gewerkt:

  • Het koeltransport: AGF, farmaceutische producten, zelfs planten. Onder de juiste conditie op de plaats van bestemming in Tunesië.
  • General cargo: containers en andere ladingen in elk format, te vervoeren van en naar Tunesië
  • De olie- en gasindustrie: veiligheid en kwaliteit in het transport rond Tunesië voorop. Zodat we zeker weten dat alles goed gaat.
  • Textiel en schoenen: grondstoffen richting Tunesië. Kwaliteitsproducten terug. Uiteraard met Attrans North Africa.

Natuurlijk zijn bovenstaande branches ook te combineren met groepagetransport van en naar Tunesië. Duurzaamheid en logistieke kwaliteit. Dat is wat voor ons belangrijk is.

Samen tot het perfecte transport

Door onze duidelijke communicatie, de directe lijnen met werknemers en organisaties in Tunesië gecombineerd met onze jarenlange ervaring kunnen wij met recht melden: wat wij zeggen, doen we ook. Geen valse beloftes.

Vanzelfsprekend houden wij u binnen het gehele transportproces volledig op de hoogte. Van vertrek tot aankomst in Tunesië: u komt niet met (onnodige) vragen te zitten.

Wekelijks gegarandeerd vertrek naar Tunesië

Zeker weten dat uw vracht vertrekt naar Tunesië. Dat kunnen wij u toezeggen. Onder bijna elke omstandigheid zorgen wij dat het transport op de afgesproken datum zal doorgaan. Bent u klaar voor vertrek?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken op 088 - 888 27 00. Wij zitten voor u klaar!

Offerte aanvragen
Of neem contact met ons op voor meer informatie

Vraag het aan hét transportbedrijf van Nederland

Aanhef *

Direct contact


Vraag het aan hét Internationaal transportbedrijf voor transport en expeditie/forwarding van en naar (Noord) Afrika. Mailen kan ook altijd: tunesia@attrans.com

+31 (0) 88 888 27 00Offerte aanvragen

Corona virus protocol Attrans North Africa BV

As a valued customer, supplier or other contact, we are writing to share an important update. We continue to closely monitor developments and the global impact with respect to the Coronavirus (COVID-19).

More information

Onze kwaliteitsgaranties

Het antwoord op uw transportvraagstuk.
+31 (0) 88 888 2700