+31 (0) 88 888 2700Offerte aanvragen

ADR Transport van en naar Afrika

Alles rond het olie- en gastransport van en naar Afrika

Met vrachtladingen aan ervaring kunnen wij u toezeggen dat het ADR transport van en naar Afrika tot in de puntjes verzorgd wordt. Met een veilig en goed gevoel uw gevaarlijke stoffen laten transporteren: dan kiest u natuurlijk voor Attrans North Africa.

Veiligheid voorop bij het gevaarlijke stoffen transport

Bij het transport van gevaarlijke stoffen (klasse 1 & 7 uitgezonderd) staat veiligheid altijd voorop. Daarom verzekeren wij u dat wij de juiste kennis in huis hebben. De voordelen van het kiezen voor Attrans North Africa:

  • Kundig en ervaren chauffeurs: onze chauffeurs beschikken over de juiste certificaten en ervaring. Veiligheid tijdens het transport van gevaarlijke stoffen centraal;
  • Gegarandeerd vertrek van uw vracht: kiezen voor Attrans is kiezen voor de garantie dat uw ADR vracht vertrekt, van en naar Afrika;
  • In het bezit van de benodigde certificaten: onze organisatie beschikt over de juiste certificaten voor het transport van gevaarlijke stoffen;
  • Opslag en advies in het ADR transport: wij staan voor u klaar voor vragen én antwoorden in het transport van gevaarlijke stoffen.
  • Begeleiding op en in zeevervoer (IMO/IMDG): begeleiding, advies en andere werkzaamheden om uw ADR goederen op de juiste manier op de ferry’s te plaatsen. Volledige ontzorging in het IMDG transport over zee.

ADR transport op het hoogste niveau: bent u klaar voor een veilig vertrek?

Onze veilige trailers staan klaar voor uw ADR transport van en naar Afrika. Bent u ook klaar voor vertrek? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op via +31 (0) 88 - 888 2700.

Vraag het transportbedrijf West- en Noord-Afrika

Aanhef *

Direct contact

Vraag het aan hét Internationaal transportbedrijf voor transport en expeditie/forwarding van en naar (Noord) Afrika. Mailen kan ook altijd: forwarding@attrans.com

+31 (0) 88 888 27 00Offerte aanvragen

Corona virus protocol Attrans North Africa BV

As a valued customer, supplier or other contact, we are writing to share an important update. We continue to closely monitor developments and the global impact with respect to the Coronavirus (COVID-19).

More information

Onze kwaliteitsgaranties

Het antwoord op uw transportvraagstuk.
+31 (0) 88 888 2700