+31 (0) 88 888 2700Offerte aanvragen

Een toonaangevend familiebedrijf in transport & forwarding

Opgericht in 1976 in Malta

Ontstaan en geschiedenis Attrans Transport Group 

In 1976 heeft Philip Attard Senior het bedrijf Attrans Ltd. opgericht in Malta. Hij was één van de eerste Maltesers die wegtransport over de ferry naar het vaste land heeft gecommercialiseerd. De Attrans Transport Group bestaat tegenwoordig uit vier bedrijfsonderdelen: Attrans Ltd. (Malta), Attrans BV (Nederland), Attrans Italia SRL (Italië) en Attrans North Africa BV (Nederland).  

Een echt familiebedrijf 

In feite begon de heer Attard als een eenmanszaak om machines en voertuigen te importeren uit het Verenigd Koninkrijk. Hij reed ze per truck naar het zuiden van Italië en vervoerde ze, op de enige roro-service die op dat moment beschikbaar was, naar Malta. Na een paar van deze reizen te hebben gemaakt benaderden een aantal andere importeurs hem om hun lading te vervoeren van het Verenigd Koninkrijk en Noord-Italië naar Malta. Binnen een korte tijd werd Attrans Ltd. gevormd als een 100% Maltees transportbedrijf en is tot op de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf. Wekelijks worden er tussen de 30 en 40 trailers vol vanuit Europa naar Malta vervoerd. 

Internationaal transportbedrijf 

Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een volwaardig internationaal transportbedrijf met een internationaal personeelsbestand. Werkzaam in Malta maar ook in het buitenland, zoals Italië en Nederland en met agentschappen in o.a. Noord-Afrika, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje en Portugal. Velen van hen zijn sinds vele jaren verbonden met het bedrijf. 

Attrans North Africa Transport BV 

Om de ontwikkelingen en groei op Noord-Afrika het hoofd te bieden was het noodzakelijk om dit op professionele wijze handen en voeten te geven. Daarom werd in Nederland in 2012 een nieuw bedrijf opgericht met de naam Attrans North Africa Transport BV. Vanaf medio oktober 2012 is zij volledig actief en heeft zich gevestigd in een mooi pand op Hazeldonk aan de grens van Nederland en België (vlak naast het douanegebouw). Twee medewerkers met meer dan 20 jaar ervaring op Noord-Afrika geven leiding aan deze nieuwe aanwinst van Attrans. 

Meer weten?  

Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: +31 (0) 88 888 2700.   

Vraag het transportbedrijf West- en Noord-Afrika

Aanhef *

Direct contact

Vraag het aan hét Internationaal transportbedrijf voor transport en expeditie/forwarding van en naar (Noord) Afrika. Mailen kan ook altijd: forwarding@attrans.com

+31 (0) 88 888 27 00Offerte aanvragen

Corona virus protocol Attrans North Africa BV

As a valued customer, supplier or other contact, we are writing to share an important update. We continue to closely monitor developments and the global impact with respect to the Coronavirus (COVID-19).

More information

Onze kwaliteitsgaranties

Het antwoord op uw transportvraagstuk.
+31 (0) 88 888 2700