+31 (0) 88 888 2700Offerte aanvragen

Transport voor farmaceutische industrie

Van en naar West- en Noord-Afrika

Specifieke koel- en vriestrailers met dubbele laadvloeren

De transportvloot van Attrans North Africa bestaat uit koel- en vriestrailers welke specifiek ontworpen zijn voor het vervoer van farmaceutische producten in optimale omstandigheden. Deze eenheden voldoen aan de laatste EU richtlijnen voor goede distributiepraktijken. Ook beschikken we over diverse trailers met dubbele laadvloeren.

Vervoeren van o.a. medicijnen en chirurgisch materiaal

Wij vervoeren vanuit een groeiend aantal productielanden in Europa een zeer divers scala aan farmaceutische producten, van chirurgisch materiaal tot medicijnen, naar West- en Noord-Afrika. Bovendien kunnen wij dankzij onze bi-temperatuur trailers diverse producten in twee verschillende temperaturen vervoeren.

TÜV en ATP-FRC label

Vanzelfsprekend dragen onze trailers het TÜV en ATP-FRC label. Bovendien beschikken we over de vereiste drie punten kalibreringscertificaten (-20°C, +5°C en +20°C) aangevuld met vier extra sensoren en testbewijs van de koelmachine.

Farma/GDP certificaat  

Attrans North Africa is tevens in het bezit van haar GDP certificaat. Hiermee kunnen we het kwaliteitsniveau rondom het distributienetwerk van geneesmiddelen handhaven om zo de kwaliteit van de geneesmiddelen te waarborgen. 

Uw transport is veilig bij ons

Dankzij onze nieuwe trailers komen storingen weinig voor. En mocht er onverhoopt toch een technische probleem voorkomen dan kunnen wij rekenen op het netwerk van Thermoking met vestigingen in geheel Europa. Deze staan 24/7 paraat om snel en efficiënt in te grijpen, zelfs in Tunesië en Marokko.

Verder zijn alle koel- en vriestrailers voor zijn van alle benodigde telematica: track & trace, online temperatuurregistratie, automatische alarmmeldingen en 24/7 rapportagemogelijkheden.

Kies voor transport van het hoogste niveau

Laat uw farmaceutische producten vervoeren door Attrans North Africa! Meer weten? Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: +31 (0) 88 - 888 2700

Vraag het transportbedrijf West- en Noord-Afrika

Aanhef *

Direct contact


Internationaal transportbedrijf voor transport en expeditie/forwarding van en naar West-Afrika en Noord-Afrika. Altijd een passend antwoord op uw transportvraagstuk!

+31 (0) 88 888 27 00Offerte aanvragen

Onze kwaliteitsgaranties

Het antwoord op uw transportvraagstuk.
+31 (0) 88 888 2700