+31 (0) 88 888 2700Offerte aanvragen

Transport en expeditie voor olie- en gasindustrie

Vanuit West- en Noord-Afrika naar Europa

Organiseren en uitvoeren expeditie 

Attrans Transport Group beschikt over een schat aan ervaring in het organiseren en uitvoeren van transport en expeditie voor de petrochemische industrie tussen Noord-Afrika, West-Afrika en Europa.  

Transportspecialist voor olie- en gasbedrijven  

Opdrachten in de olie- en gassector vragen een 'can do'-mentaliteit, alertheid en flexibele houding van begin tot het eind. In veel gevallen werken we samen met of onder de regie van de huisexpediteur van grote olie- en gasbedrijven. Onze medewerkers zijn specifiek opgeleid voor deze sector en dat maakt ons dé specialist.  

Waarom kiest u voor Attrans?  

Naast de ervaring van ons personeel hebben we een breed aanbod aan beschikbaar materieel waaronder: zeilentrailers, schuifgordijntrailers, megakastentrailers, flat-trailers en low loaders. Ook verzorgen we lokale transporten en de douaneformaliteiten in Noord-Afrika. Indien gewenst met dubbel bemande trucks en zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Vanzelfsprekend kunt u uw transport via tracking and tracing in de gaten houden.   

Diverse transportmogelijkheden  

U kunt ons inschakelen voor de onderstaande transportmogelijkheden:  

  • Hot shot-transport 
  • Exceptioneel transport 
  • Groupage transport 
  • Projecttransport 
  • Deelladingen 
  • Scheepschartering  
  • Zeevracht 
  • Aircraftchartering 
  • Luchtvracht 

Vraag een offerte aan 

Meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: +31 (0) 88 - 888 2700

Vraag het transportbedrijf West- en Noord-Afrika

Aanhef *

Direct contact


Internationaal transportbedrijf voor transport en expeditie/forwarding van en naar West-Afrika en Noord-Afrika. Altijd een passend antwoord op uw transportvraagstuk!

+31 (0) 88 888 27 00Offerte aanvragen

Corona virus protocol Attrans North Africa BV

As a valued customer, supplier or other contact, we are writing to share an important update. We continue to closely monitor developments and the global impact with respect to the Coronavirus (COVID-19).

More information

Onze kwaliteitsgaranties

Het antwoord op uw transportvraagstuk.
+31 (0) 88 888 2700